Cauciucuri, beton de la construcții și lăzi de bere, recuperate din Lacul Tăbăcărie

582

Articole de la același autor

Tone de gunoaie au fost scoase în ultimele zile din Lacul Tăbăcărie, de către lucrătorii Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral. Din păcate, cele mai multe dintre acestea au fost aruncate acolo tot de către constănțeni. Se pare că mulți cetățeni au transformat lacul într-o adevărată groapă de gunoi, pentru a scăpa de tot felul de deșeuri mari și materiale de construcții.

Directorul general al ABADL, Bogdan Bola, a prezentat imagini cu munții de gunoaie extrase din lac și le cere constănțenilor să fie mai responsabili.

"Dacă putem da vina pe autorități că nu fac destul de des curat, că nu montează mai multe coșuri de gunoi sau camere de supraveghere, oare ce putem spune despre constănțenii care aruncă lăzi de bere, cauciucuri, resturi de beton de la construcții sau instalații sanitare stricate în apa lacului?

Vom continua și săptămâna aceasta operațiunile de igienizare ale lacului și canalului de legătură cu lacul Siutghiol, însă, până când nu vom înțelege că doar împreună putem menține curățenia făcută - instituțiile publice să fie mai active și cetățenii mai responsabili -, îmi este teamă că jucăm toți în filmul «munca în zadar». Și este păcat de orașul nostru...", spune șeful ABADL.

Potrivit acestuia, de săptămâna viitoare, angajații instituției reiau pregătirea plajelor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.451 secunde