Vreme instabilă și foarte rece, astăzi, la Constanța

235
Vremea se anunță ceva mai prietenoasă, la Constanța, în week-end. Pentru prima dată în ultimele zile, avem șansa să vedem și câteva raze de soare, sâmbătă. Duminică însă va fi din nou înnorat. Din păcate, soarele nu aduce și temperaturi ridicate, astfel încât va fi chiar mai frig decât zilele trecute.


Pentru sâmbătă, meteorologii anunță cer variabil, cu soare, vânt moderat și o maximă termică de 7 grade Celsius. Peste noapte însă vântul se va mai domoli și va fi chiar ger. Termometrele vor indica numai 2 grade Celsius, cea mai scăzută temperatură din această iarnă, la Constanța. Duminică se adună din nou norii. Nu va ploua, dar vremea va fi rece, cu temperaturi cuprinse între 3 și 7 grade Celsius.

În restul țării, vremea va fi în general închisă. Izolat, în regiunile vestice vor fi ploi slabe sau burnițe. În restul teritoriului, mai ales în zonele joase, local se va forma ceață asociată izolat cu burniță sau ploaie slabă. Vântul va sufla în general slab.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 12 grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor situa între -4 și 5 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Social : ANOFM/ A crescut din nou șomajul
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.4034 secunde