Vreme mai mult însorită și maxime de 27 de grade Celsius, astăzi, la Constanța

118
Vreme mai mult însorită și maxime de 27 de grade Celsius, astăzi, la Constanța - vreme-1442854334.jpg

Articole de la același autor

Vara nu se lasă dusă așa de repede de pe litoral. În ciuda avertismentelor meteorologilor, temperaturile se mențin ridicate și soarele încă arde cu putere. Abia de săptămâna viitoare se mai răcorește puțin, dar tot va fi vreme plăcută.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul suflă moderat, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 27 de grade Celsius. La noapte, câțiva nori se vor mai învârti pe ici, pe colo și termometrele vor indica minimum 15 grade. Mâine, va fi parțial înno-rat, iar în cursul nopții este posibil să cadă ceva averse. Valorile termice se vor încadra între 16 și 27 de grade.

Conform prognozei dată de Administrația Națională de Mete-orologie, până pe 4 octombrie, ne vom bucura de temperaturi ridicate. Săptămâna viitoare, atât temperaturile diurne, cât și cele nocturne, vor scădea treptat și vor deveni normale pentru această perioadă a anului, adică maxime de 20 - 22 de grade și minime de 13 - 14 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare în 24, 25 și 29 septembrie, precum și în 2 octombrie, zile în care, izolat, sunt posibile și cantități de apă mai însemnate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end, la Constanța
Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Social : Week-end  cu vreme instabilă, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4937 secunde