Vreme schimbătoare și temperaturi normale, zilele acestea, pe litoral

356
Vreme schimbătoare  și temperaturi normale,  zilele acestea, pe litoral - temperaturidevarapelitoralmercur-1345066166.jpg
Vremea a intrat în normalitate pe litoral. S-a mai răcorit, a și plouat puțin și este posibil să mai plouă și zilele următoare. Potrivit meteorologilor, regimul termic se va menține constant până pe 20 august, apoi va marca o creștere ușoară, pentru ca după data de 22 august și până la sfârșitul lunii să urmeze o nouă perioadă de valori medii ale temperaturilor maxime de aproximativ 30 grade Celsius și ale celor minime de 19 grade Celsius. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor se va menține foarte scăzută.

Pentru constănțenii care se pregătesc de vacanță, la munte se va mai încălzi, până spre 20 - 22 de grade Celsius. Noaptea însă se vor înregistra minime de 5 - 6 grade și, spre sfârșitul lui august, până la 12 grade Celsius. În ce privește precipitațiile, doar izolat și trecător vor cădea ploi slabe, de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice.

Pe litoral, săptămâna aceasta, vremea se anunță variabilă. Maxi-mele vor fi de 27 - 29 de grade Celsius. Astăzi și mâine vor fi înnorări temporare, atât pe timpul zilei cât și noaptea. Vântul va bate moderat, iar apa mării se va răci până la 20 - 21 de grade Celsius. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4896 secunde