Vreme ușor instabilă, dar caldă, astăzi, la Constanța

104
Vreme ușor instabilă, dar caldă, astăzi, la Constanța - vreme-1447085878.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, toamna ne-a pregătit numai surprize plăcute, la malul mării. Ne bucurăm în continuare de vreme frumoasă, soare și temperaturi plăcute.


În ciuda câtorva nori, astăzi, vremea este caldă, la Constanța. Vântul suflă moderat, dinspre vest, iar maxima termică va atinge 16 grade Celsius. La noapte, va fi parțial înnorat și vântul se va mai înteți. Termometrele vor indica minimum 8 grade.


Mâine, temperatura va continua să crească. Vor fi între 8 și 19 grade, cu doar câțiva nori pe cer. De altfel, conform prognozei oficiale, pe parcursul acestei săptămâni, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal în a doua decadă a lunii noiembrie, astfel, că se vor înregistra, în medie, temperaturi maxime de 14 - 17 grade și minime de 7 - 10 grade.


Începând cu 15 noiembrie, se va produse o răcire a vremii, dar valorile termice nu vor scădea sub limita climatologic specifică perioadei, fiind estimate, până spre finalul intervalului de referință, maximele termice de 10 - 14 grade și minime de 4 - 6 grade, medii regionale.


Probabilitatea de ploaie va fi redusă în cea mai mare parte a intervalului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8972 secunde