Vreme ușor instabilă și maxime de 12 grade Celsius, astăzi, la Constanța

133
Vreme ușor instabilă și maxime de 12 grade Celsius, astăzi, la Constanța - vreme1-1385057100.jpg

Articole de la același autor

Vremea începe să se răcească și, începând de astăzi, valorile termice coboară spre cele normale pentru această perioadă a anului. De săptămâna viitoare, sunt așteptate chiar temperaturi negative și nu este exclus să avem și ceva precipitații.

Astăzi, la Constanța, cerul este variabil, cu soare, vântul suflă slab până la moderat, dinspre nord-est, iar maxima termică va fi de 12 grade Celsius. Peste noapte, vântul se va mai înteți puțin și termometrele vor indica minimum 8 grade. În week-end, se anunță nori și ploi slabe cu valori termice cuprinse între 8 și 13 grade.

În restul țării, astăzi, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât ar fi normal în ultima decadă a lunii noiembrie. În regiunile extracarpatice, vremea va fi în general închisă, dimineața local va fi ceață și burniță, apoi va ploua, pe arii relativ extinse.

Izolat, îndeosebi în Moldova și în Dobrogea, cantitățile de apă pot depăși, vineri, 10 - 15 litri pe metru pătrat. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restrânse, cu precădere în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 17 grade, iar cele minime între 3 și 12 grade, mai scăzute în depresiuni. Pe timpul nopții se va forma din nou ceață, cu caracter local, mai ales în centrul țării. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.2873 secunde