Mai multe cartiere din Constanța, fără apă rece, astăzi

333
1
Mai multe cartiere din Constanța,  fără apă rece, astăzi - raja-1385057073.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în zonele Inel II, Coiciu și Soveja sunt lipsiți de apă rece, astăzi, timp de zece ore.

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare rețele apă în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, în municipiul Constanța, SC RAJA SA întrerupe furnizarea apei potabile, astăzi, între orele 8,00 și 18,00. Sunt afectați consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Baba Novac - Eduard Caudela - Eliberării - Constantin Bobescu.

Tot astăzi, pentru realizarea unor lucrări de racordare a noii rețele de distribuție, lucrări efectuate tot prin POS Mediu, în intervalul 7,00 - 14,00 se oprește furnizarea apei în orașul Năvodari și localitatea Lumina.

"Ne cerem scuze față de con-stănțenii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că SC RAJA SA Con-stanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", explică purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA, Irina Oprea. 

Comentează știrea

consider
22 noiembrie 2013
ca

Un jurnalist profesionist ar fi scris in titlu si despre Navodari si Lumina. Cititorul nu e obligat sa citeasca toate prostiile scrise de voi, daca la prima vedere a titlului nu este interesat de stire. Halal ziar.....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5625 secunde