Avarie RAJA. A fost reluată furnizarea de apă rece în sudul Constanței

174
2
Avarie RAJA. A fost reluată furnizarea de apă rece în sudul Constanței - raja-1385020130.jpg

Articole de la același autor

În jurul orei 4,00, azi de dimineață, echipele RAJA au reușit să finalizeze lucrarea de pe Șoseaua Mangaliei. Imediat, s-au făcut manevrele de vane necesare și s-a reluat furnizarea apei pe conductă. În jurul orei 6,00, toți abonații afectați de această avarie aveau apă la presiuni normale.

Avaria a apărut ieri, în jurul orei 16,00, când a cedat o conductă veche de peste 50 de ani. "Ieri a fost programată executarea unei lucrări de reabilitare a conducei principale de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 de mm. Pentru executarea lucrărilor, S.C. RAJA S.A. a anunțat oprirea apei potabile pentru partea de sud a orașului, în intervalul 7,00 și 21,00. Lucrarea a fost finalizată mult mai repede, astfel că în jurul orei 14,00, s-au făcut primele manevre de vane și s-a reluat alimentarea cu apă pe conductă. În jurul orei 16,00, când conducta a început să intre sub presiune, în zona intersecției dintre Șoseaua Mangaliei cu strada Pandurului, una din îmbunările dintre două tuburi a cedat din cauza vechimii, conducta fiind montată și dată în folosință în 1962", a explicat purtătorul de cuvânt al S.C. RAJA S.A., Irina Oprea.

Ulterior, pentru efectuarea reparațiilor, a fost oprită din nou alimentarea cu apă, fiind afectați consumatorii din partea de sud a orașului, cartierele Km 5, Km 4 – 5, CET, Anda, Poarta 6 și zona de la ieșire din Constanța înspre Agigea.

Lucrările de reparații sunt mult îngreunate pentru că în zonă sunt mai multe cabluri subterane de alimentare cu energie, motiv pentru care toată săpătura a fost realizată manual. 

Comentează știrea

raluca
21 noiembrie 2013
mintiti

care apa? este ora 11:15 azi 21.11.2013 si la cet nu e fir de apa sunteti si voi niste mincinosi ca si cei de la dispeceratul RAJA

RAJA
21 noiembrie 2013
APA

Suntem niste incompetenti! Dupa 48 de ore dam si noi drumu la apa!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3759 secunde