Vreme ușor instabilă și rece, astăzi, la Constanța

108

Articole recomandate

Ne-am bucurat, ieri, de o vreme superbă de sfârșit de vară, dar de astăzi se instalează cu adevărat toamna. În zilele următoare ne așteaptă mulți nori, temperaturi scăzute și ploi reci. 

Astăzi, la Constanța, cerul este variabil, cu soare, vântul va sufla moderat, dinspre nord-est, iar maxima termică abia dacă va atinge 18 - 19 grade Celsius. Peste noapte vor persista câțiva nori, dar vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 13 grade Celsius.

În week-end, vom avea și puțin soare și ceva ploi. Meteorologii anunță averse sâmbătă, cu valori termice cuprinse între 13 și 19 grade, și cer variabil cu soare și temperaturi între 12 și 17 grade, duminică.

În restul țării, valorile termice vor scădea accentuat în majoritatea regiunilor, vremea devenind rece pentru această perioadă în nord, nord-est și în centru. Temperaturile maxime vor fi de la 12 - 14 grade în Maramureș, în estul Transilvaniei și în nordul Moldovei până la 24 - 25 de grade în sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei. 

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul extrem și în sud-vest, unde, izolat, va ploua slab. Vântul va avea intensificări în zona montană înaltă, iar în regiunile extracarpatice va sufla moderat, cu intensificări locale, temporare. Temperaturile minime se vor încadra între 2 și 12 grade, mai coborâte, spre -2 grade, în zonele depresionare, unde se va produce brumă. Izolat se va semnala ceață. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, al Constanța
Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.7241 secunde