Vremea, de la o extremă la alta. Temperaturile cresc!

178
Vremea, de la o extremă la alta. Temperaturile cresc! - plajaturistivenusneptungf169-1594794200.jpg

Articole recomandate

Luna iulie a acestui an a fost una a extremelor meteorologice. După mai multe zile caniculare, în care disconfortul termic a fost accentuat, temperaturile s-au răcit extrem și s-au înregistrat numeroase recorduri termice. Temperaturile au fost mai mici și cu 10 grade față de ceea ce ar fi fost normal la această dată. Astăzi, meteorologii anunță că temperaturile vor crește din nou.


La această oră, cerul este variabil, iar vântul suflã slab și moderat. La ora 05.00 temperatura aerului avea valori cuprinse între 6 grade la Toplița și 18 grade la Sulina, Constanța-dig, Șiria și Dumbrãvița de Codru.


Vremea va continua sã se încãlzeascã ușor, devenind cãlduroasã în orele amiezii pe suprafețe mici în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare și pe arii restrânse ploi de scurtã duratã, posibil însoțite de descãrcãri electrice din a doua parte a zilei în zonele de deal și de munte.


Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri pe crestele montane, în sudul Dobrogei și al Banatului, dar de scurtã duratã și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii.


Sursa: Antena3


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Iunie 2020
Stire din Social : Vreme instabilă, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5923 secunde