Vremea rea face ravagii în ţară! 21 de autoturisme avariate, după ce acoperişurile a trei blocuri au fost doborâte de vijelie

184
Vremea rea face ravagii în ţară! 21 de autoturisme avariate, după ce acoperişurile a trei blocuri au fost doborâte de vijelie - yxnopwuxyzrhywy4ytiyn2zjywrjodcz-1651127177.jpg
 21 de autoturisme au fost avariate după ce acoperişurile a trei blocuri din Craiova au căzut peste ele din cauza vijeliei din noaptea de miercuri spre joi, scrie Agerpres.Potrivit ISU Dolj, în urma fenomenelor meteo cod galben, descărcări electrice de vijelii şi grindină, în municipiul Craiova - cartierul Craioviţa Nouă, bulevardele Dacia şi Oltenia, pompierii militari au intervenit pentru degajarea părţilor de acoperiş la trei blocuri de locuinţe.

"După ce au fost înlăturate elementele din structura acoperişului, s-a constatat că au fost avariate 21 de autoturisme de la cele trei blocuri de locuinţe. Nu au fost înregistrate victime", informează ISU Dolj.

Tot în municipiul Craiova, pe străzile Pârâului şi Burebista, pompierii militari au intervenit pentru degajarea unor copaci căzuţi pe carosabil, fără a produce pagube materiale. Şi echipaje de la Regia de Administrare a Domeniului Public Craiova au intervenit pentru degajarea a cinci copaci căzuţi pe carosabil. De asemenea, Serviciul Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Valea Stanciului a intervenit pentru degajarea unui copac, căzut pe carosabil, în comuna Valea Stanciului.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5024 secunde