ZĂPADĂ LA CONSTANȚA. Cum se circulă în oraș

960
2
ZĂPADĂ LA CONSTANȚA. Cum se circulă în oraș - 1-1453790475.jpg

Articole de la același autor

După ce gerul s-a mai înmuiat, în cursul nopții și în această dimineață, a nins ca-n povești la Constanța. Deși stratul de zăpadă depus este consistent, la această oră se circulă fără probleme în municipiu, dar și în restul județului.

În Constanța, utilajele au ieșit pe străzi dis de dimineață, așa că arterele principale sunt curățate. Se lucrează la degajarea stațiilor de autobuz și zonelor din apropierea școlilor.

Peste zi, ninsoarea se va opri, dar va fi mai mult înnorat. Cu toate acestea, maxima termică va atinge chiar și 2 grade Celsius. La noapte se va forma ceață. Termometrele vor indica minimum -4 grade, așa că este posibil să se formeze polei.

Comentează știrea

cris
26 ianuarie 2016
proiect

Selectam colaboratori pentru o activitate simpla la domiciliu! Castiga bani de acasa, usor si inteligent! Oferim si curs special gratuit de instruire pas cu pas. Numai dupa ce te hotarasti cu cea mai mare seriozitate, cere-ne detalii la adresa de email: [email protected]

Cosmin
26 ianuarie 2016
Mina cu bani!

Mina cu bani! Oferta absolut noua! Am cucerit rapid intreaga Romanie! Oamenii au inceput deja sa castige bani cu noi, asa ca e timpul sa lasi si tu la o parte alte prostii si sa castigi bani acum, urgent! Te indrumam pas cu pas, indeaproape, iar tu vei sti exact ce sa faci! Solicita acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8021 secunde