Zboruri Charter TEL AVIV – CONSTANŢA. Atragem turişti pe litoralul românesc!

2286
Zboruri Charter TEL AVIV – CONSTANŢA. Atragem turişti pe litoralul românesc! - img20230329wa0002-1680081082.jpg
UPDATE - Potrivit Corinei Martin, OMD Mamaia Constanța și OMD Județul Constanța vor merge și pe viitor la Tel Aviv pentru promovarea turismului românesc.


UPDATE - Meidan Butnaru - Sperăm ca prin acest program să avem din nou un început bun după perioada de Covid. Intenționăm să aducem turiști cu familii din Israel pe sejururi de 7 zile pe litoralul românesc. Un astfel de sejur va costa aproximativ 900 - 1000 de euro de persoană, cu mic dejun și cină incluse. Ei vor fi cazați în Mamaia Nord. Pe o singură cursă vor fi exclusiv turiști din Israel. Pe o singură cursă vor fi 220 de persoane.


Pe de altă parte, el a explicat clar că aceste curse sunt destinate exclusiv turiștilor din Israel. Cu alte cuvinte, românii care și-ar dori să plece din Constanța spre Israel nu vor avea posibilitatea să plece cu aceste curse de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu.
Practic, este un program dedicat exclusiv pentru a aduce turişti pe litoralul românesc.


UPDATE - Prezenți la eveniment, atât ambasadorul Israelului cât și președintele CJC, Mihai Lupu, au salutat această inițiativă ce vizează, în primul rând, dezvoltarea relațiilor economice între cele doua țări.

UPDATE - La rândul lui, viceprimarul Ionuț Rusu a spus că administrația locală și cea județeană pregătesc diverse evenimente dedicate tuturor turiștilor ce vor veni la Constanța în acest sezon estival.


UPDATE - Și directorul aeroportului Bogdan Ionuț Artagea a salutat faptul că cineva s-a implicat activ pentru a aduce chartere cu turiști la Constanța, motiv pentru care l-a felicitat pe Meidan Butnaru. În plus, el a spus că speră ca, pe viitor, să fie câte două zboruri pe săptămână, pe această rută.


XXX


În aceste momente, Asociaţia Patronală RESTO Constanţa şi CNAIMK Constanţa organizează Conferința de presă de lansare a Zborurilor Charter TEL AVIV – CONSTANTA – TEL AVIV, operate de Compania aeriană Hi Sky, pentru turoperatorul TLV Booking Agency ( membru al Asociației Patronale RESTO Constanța)

La evenimentul care are loc la Hotel Continental Forum Constanţa participă: Excelenţa Sa Reuven AZAR, Ambasador al Israelului în România, Călin COSAR - Preşedintele Camerei de Comerţ România - Israel, Mihai LUPU - Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Corina MARTIN – Secretar General Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România şi Preşedinte de onoare RESTO Constanţa, Meidan BUTNARU – proprietar TLV Booking Agency, Lucian TUDOSE - Preşedinte executiv RESTO, Sorin Lucian IONESCU - Preşedintele Comunităţii Evreilor din Constanţa, directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu Bogdan Artagea, dar şi viceprimarul Constanţei Ionuţ Rusu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4373 secunde