Zeci de amenzi date de Poliția Locală, în centrul Constanței

235
Zeci de amenzi date de Poliția Locală, în centrul Constanței - controalepolitialocala-1569008050.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii își doresc un oraș curat, dar se găsesc destui "binevoitori" care ignoră normele de conviețuire socială și aruncă gunoaie sau cozi de semințe pe asfalt, desfășoară comerț ambulant sau bișniță cu țigări. Așa se face că centrul Constanței a ajuns să arate, după cum reclamă numeroși constănțeni, precum un cartier mărginaș, sărăcăcios și murdar. 


În încercarea de a stopa aceste practici ce fac o imagine nefavorabilă orașului, Direcția Generală Poliția Locală Constanța a desfășurat, miercuri, 18 septembrie, o acțiune de amploare în centrul municipiului. 


Astfel, patrule ale Poliției Locale au verificat Piața Griviței, Piața Balada, zona Capitol, zona Termele Romane, Autogara Sud, zona ICIL, zona Antoniade, cartierul Casa de Cultură, zona Trocadero, Parcul Arheologic, Parcul Tomis și "Oleg Danovski", Zona Peninsulară și faleza Cazino. În cadrul acțiunii au fost legitimate aproximativ 35 de persoane și au fost aplicate în jur de 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 9000 de lei. Polițiștii locali au amendat persoane surprinse că aruncau gunoaie pe domeniul public, cât și pe cele surprinse că practicau comerțul stradal neautorizat. De asemenea, au fost amendate și trei persoane care nu aveau un act de identitate valabil, pentru "nesolicitarea eliberării unui document de identitate", conform legislației. "Menționăm că astfel de acțiuni se vor desfășura periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare", au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2782 secunde