Zeci de amenzi date de poliţiştii locali constănţeni, pentru aruncarea şi arderea gunoaielor în loc nepermis

259
Zeci de amenzi date de poliţiştii locali constănţeni, pentru aruncarea şi arderea gunoaielor în loc nepermis - zecideamenzi-1626179307.jpg
Agenții Direcției Generale Poliția Locală Constanţa au aplicat, săptămâna trecută, în timpul desfășurării unei acțiuni privind menținerea ordinii și siguranței publice în mai multe zone ale orașului- Poarta 6, Km 4-5, Medeea, Abator, zona Brick, târgul de legume fructe de pe varianta Ovidiu, 89 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 54.590 de lei. Au fost legitimate 69 de persoane fizice și verificați 65 de operatori economici ( producători agricoli și persoane fizice autorizate).

Agenții au aplicat sancțiuni pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, săvârșirea de acte obscene în public, răscolire în gunoi, apelare la mila publicului, depozitare pe domeniul public a mărfurilor sau comerț ambulant.

„Una dintre problemele cele mai frecvent întâlnite de agenți o constituie încălcarea regulilor de conviețuire socială cu privire la aruncarea deșeurilor pe domeniul public. Cei care sunt prinși în fapt nu numai că vor fi puși să strângă mizeria făcută ci vor fi și sancționați contravențional. O altă problemă cu care s-au confruntat polițiștii locali a constituit-o arderea deșeurilor în loc nepermis. Oamenii nu conștientizează pericolul la care se expun când întreprind astfel de acțiuni. Rețineți! Acțiunile polițiștilor locali se desfășoară atât în centrul orașului, pe marile bulevarde, în zonele de promenadă, cât și la periferia orașului pe aleile dintre blocuri, dar și în funcție de sesizările cetățenilor”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Direcția Generală Poliția Locală Constanța reamintește numerele de telefon la care cetățenii pot apela pentru a semnala situații din sfera lor de compentență instituțională – 0241.484.205-Dispecerat sau 0341.922.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.044 secunde