Ziua Copilului vine şi cu restricţii de trafic. Iată cum se va circula în oraş

851
Ziua Copilului vine şi cu restricţii de trafic. Iată cum se va circula în oraş - x-restrictii-1717070009.jpg

Articole de la același autor

Au mai rămas doar câteva ore până la Ziua Copilului, când în parcuri sau pe bulevarde, vor avea loc o mulțime de spectacole, activități sportive, povești sau ateliere de creație, cu fețe zâmbitoare și surprize nenumărate. Potrivit Primăriei Constanța, pentru ca evenimentele să se desfășoare în siguranță și nimic să nu umbrească bucuria celor mici, organizatorii vor institui o serie de restricții de circulație și măsuri privind ordinea și siguranța publică. Astfel, pe bulevardul Tomis se va restricționa circulația rutieră pe segmentul de drum cuprins între bulevardul Mamaia și Ferdinand, în intervalul 1 iunie, ora 6:00-2 iunie, ora 00:00.

Se vor restricționa, de asemenea, locurile de parcare de pe bulevardul Tomis, pe segmentul de drum cuprins între bulevardul Mamaia și bulevardul Ferdinand, în intervalul 31 mai, ora 22:00-2 iunie, ora 00:00. De asemenea, se vor restricționa și locurile de parcare de pe bulevardul Tomis, segmentul de drum cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Traian, în perioada 31 mai, ora 22:00 - 2 iunie, ora 6:00.

Totodată, se restricționează accesul auto în parcarea hotelului „Rex” din stațiunea Mamaia, precum și a aleilor de acces din bulevardul Mamaia spre hotel, în intervalul 31 mai, ora 6:00 - 3 iunie, ora 6:00 pentru asigurarea spațiului de desfășurare a competițiilor, precum și pentru facilitarea parcării autovehiculelor participante la concursul din zonă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4446 secunde