Ziua Dunării, dedicată ecologizării

96
1
Ziua Dunării, dedicată ecologizării - ziuadunarii3-1435911078.jpg

Articole de la același autor

Peste 300 de copii și profesorii lor din comunitățile din Delta Dunării, alături de reprezentanți ai Asociației Salvați Dunărea și Delta, Coca-Cola Hellenic și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor au sărbătorit Ziua Dunării și anul acesta, prin participarea la cel mai mare eveniment de ecologizare, organizat vreodată în România pe malurile Dunării.

Ziua Dunării 2015 a avut mesajul "Fiți activi pentru o Dunăre curată!" și are ca principal obiectiv responsabilizarea locuitorilor și turiștilor asupra importanței curățeniei Dunării și a colectării selective a deșeurilor de ambalaje.

Comentează știrea

rodica
4 iulie 2015
castiguri din prima luna!

Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Iunie 2012
Stire din Social : Astăzi este Ziua Dunării
Pagina a fost generata in 0.5143 secunde