Ziua familiei ADV, sărbătorită pe 15 mai

453
Începând din acest an, în data de 15 mai, Fundația "Alături de Voi" România a marcat Ziua familiei ADV prin manifestări realizate în toate cele trei centre - Iași, Constanța și Mureș.
Acțiunile care marchează eveni-mentul au început încă de miercuri, 12 mai, la Constanța, unde a avut loc o dezbatere cu beneficiarii clubului tinerilor și centrului de zi privind problemele relației de cuplu, cum ar fi planificarea unei sarcini, modalitățile de prevenire a unei sarcini nedorite și a bolilor cu transmitere sexuală. Invitat a fost medicul specialist în medicină de familie și planning familial, Jenica Arecco.
Vineri, beneficiarii fundației au efectuat o vizită la Casa Căsătoriilor din Iași și Constanța, pentru a afla direct de la sursă informații legate de legislația în domeniul protecției instituției căsătoriei și a familiei în România. Ei vor avea posibilitatea să facă inclusiv un tur al casei de căsătorii cu acces în sala în care se oficiază cununiile.
Sâmbătă, la Constanța, a fost realizat un grup de lucru în scopul creării unui poster care să exprime relația stabilită în timp cu ADV și apoi petrecere cu suc și dulciuri.
"Este prima dată când ADV România organizează Ziua familiei. Până acum, în 1 iunie, realizam un eveniment pentru copiii infectați și afectați HIV/SIDA, prin care sărbătoream ziua copilului și finalul anului școlar. Acum beneficiarii noștri nu mai sunt copii, sunt adulți care au probleme de cuplu sau legate de integrarea în muncă. Pentru ei vom organiza începând din acest an Ziua familiei ADV România, pentru că rămânem în aceeași formulă, dar cu alte preocupări", a declarat Angela Achitei, președinte executiv ADV România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 17 Mai 2010
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Sâmbătă, 15 Mai 2010
Stire din Social : Autobuze cu trasee deviate
Pagina a fost generata in 1.4475 secunde