Ziua Familiei, sărbătorită la Cumpăna cu un frumos spectacol de comedie

171
Ziua Familiei, sărbătorită la Cumpăna cu un frumos spectacol de comedie - ziuafamiliei-1526312907.jpg

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna organizează, astăzi, de la ora 17.00, la Casa de Cultură din localitate, spectacolul "Astăzi, minte-mă frumos".


Potrivit reprezentanților admi-nistrației publice locale, acesta este un spectacol de divertisment, tip variete, vivace, antrenant, în care alternează numere de comedie (scenete, scheciuri, cuplete ), cu muzică de bună calitate.


Momentele de comedie sunt susținute de îndrăgitul Vasile Muraru și partenera sa de scenă, Valentina Fătu Pătrașcu și aduc în fața spectatorilor o multitudine de situații și personaje, ce vor fi completate cu cele de muzică susținute de Bianca Sârbu, o solistă cu mare priză la public.


Spectacolul este oferit familiilor care în acest an celebrează "Nunta de aur", cu prilejul sărbătoririi "Zilei Internaționale a Familiei".
De asemenea, vor fi invitate și viitoarele cupluri, care în acest an își vor uni destinele prin încheierea căsătoriei. Familiile sărbătorite vor fi premiate și vor primi în dar diplome, flori și daruri simbolice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0756 secunde