X
X
Mai multe ştiri online:

Fiat-Chrysler își va redeschide fabricile din Italia

Ştire online publicată Vineri, 10 Aprilie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Sursa: Motor1.com
Fiat-Chrysler își va redeschide fabricile din Italia - ddd-1586545973.jpg
Grupul Fiat-Chrysler a ajuns la un acord cu sindicatele privind reluarea treptată a producției din Italia, însă așteaptă "undă verde" din partea autorităților în contextul carantinei naționale. Printre primele fabrici redeschise ar urma să fie cele care produc Jeep Compass și Fiat 500, potrivit Automarket.

FCA s-a înțeles cu sindicatele italiene asupra măsurilor necesare pentru ca angajații grupului să revină la muncă în condiții de siguranță sporită.

Carantina impusă de Italia la nivel național a închis toate activitățile non-esențiale, însă grupul Fiat-Chrysler spune că este pregătit să reia gradual producția după ce va primi aprobarea autorităților centrale. Printre măsurile agreate de FCA și sindicate se numără reconfigurarea liniilor de producție și marcarea zonelor de lucru pentru a păstra o distanță obligatorie de un metru între salariați. Angajații vor primi echipamente de protecție, iar suprafețele cu care aceștia intră în contact vor fi dezinfectate în mod constant.

Sindicaliștii spun că fabricile vor fi redeschise pe rând, iar printre primele pe listă se află cele care produc modele precum Jeep Compass și Fiat 500, modele profitabile și foarte căutate.

Italia se află în carantină până pe 13 aprilie, iar FCA și alte companii speră că unele restricții vor fi ridicate, iar activitatea economică va putea fi reluată în scurt timp.

Distribuie :

Auto

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31491 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3968 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1483 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1266 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3637 secunde