Video Marcel Ciolacu, mesaj video de Paște: “Este o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate şi grijă faţă de aproapele nostrum”

1054
Marcel Ciolacu, mesaj video de Paște: “Este o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate şi grijă faţă de aproapele nostrum” - marcel-cilacu-mesaj-paste-1714895179.jpg
Premierul Marcel Ciolacu a participat, duminică, la Slujba de Înviere de la Episcopia Tulcea. El a transmis, în mesajul de Paşte, că această sărbătoare este „o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate şi grijă faţă de aproapele nostru”.


Marcel Ciolacu, liderul PSD, și-a luat câteva zile libere ca să petreacă Paștele cu familia, iar la slujba de Înviere, a mers la Episcopia Tulcea, unde a luat lumină sfântă.


“Sfânta Sărbătoare a Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, aşteptată astăzi cu bucurie de creştinii ortodocşi, greco-catolici, de rit vechi, penticostali, baptişti, creştini după evanghelie, din toată lumea, simbolizează trecerea prin jertfă spre Lumina Învierii, depăşirea suferinţelor şi speranţa vieţii veşnice. Este o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate şi grijă faţă de aproapele nostru. Învăţămintele creştine ne amintesc că împreună putem să depăşim greutăţile vieţii şi ne dau speranţă într-un viitor mai bun”, a transmis Ciolacu, în mesajul de Paşte.
Marcel Ciolacu a subliniat că, pentru români, această sărbătoare este una a familiei.


“Paştele la noi, românii, este, tradiţional, sărbătoarea familiei. Este momentul în care ne adunăm în jurul mesei, toate generaţiile, de la cei mai vârstnici până la cei mai tineri, pentru a ne bucura împreună de Învierea Domnului. Credinţa uneşte prin iubire şi iertare. Transmit, tuturor, urări de pace şi sănătate, iar credincioşilor care sărbătoresc în aceste zile Paştele, le doresc sărbători binecuvântate alături de cei dragi! Hristos a înviat!”, a conchis premierul.
El a transmis tuturor să se bucure de zilele de sărbătoare: „Dragi români, vă doresc ca lumina învierii să vă aducă liniște în suflete, bucurie în inimi și binecuvântare în casă. Vă îndemn să priviți cu încredere spre viitor. Împreună putem construi o Românie mai puternică și mai prosperă.”
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4111 secunde