Video ALARMANT! Cătălin Predoiu: Anual, în lume, sunt produse de către crima organizată 80 de noi tipuri de droguri

536
1
ALARMANT! Cătălin Predoiu: Anual, în lume, sunt produse de către crima organizată 80 de noi tipuri de droguri - catalinpredoiuscaled12048x1473-1711198660.jpg
Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a afirmat, sâmbătă, că, anual, în lume, sunt produse de către crima organizată 80 de noi tipuri de droguri, iar Poliţia Română face eforturi de adaptare la tacticile şi strategiile noi folosite de crima organizată.

"E o luptă permanentă. Anual, în lume, sunt produse de către crima organizată 80 de noi tipuri de droguri, 80 de noi droguri sintetice, substanţe noi, care iniţial nu sunt cunoscute, depistate, analizate, identificate, adaptate pentru tratament, dacă vorbim de zona medicală. Iar în ceea ce priveşte tacticile infractorilor, a crimei organizate, pentru că la nivel global crima organizată dirijează acest trafic de droguri - da, sunt foarte flexibili, se adaptează şi îşi schimbă mereu tacticile şi strategiile", a declarat Cătălin Predoiu, citat într-un comunicat al MAI.


Potrivit ministrului, inclusiv Poliţia Română face eforturi de adaptare la strategiile noi folosite de crima organizată.

"Dacă se închide o rută deschid alta, dacă se identifică şi anihilează o capacitate de producţie deschid alta în altă ţară, dacă o ţară îşi adaptează legislaţia, se mută în altă ţară şi poliţiile naţionale, inclusiv Poliţia Română, trebuie să facă şi fac eforturi de adaptare la aceste tactici şi strategii noi. Este o luptă perpetuă şi o luptă pe termen lung", a spus Predoiu.


Comentează știrea

dorel
23 martie

le gasesti pe toate in portul constanta si pret de duty free!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5669 secunde