VideoLive Text UPDATE / Farul Constanța, victorie uriașă în infernul din Giulești!

1455
În aceste momente, pe stadionul Giulești din capitală are loc partida dintre Rapid București și FC Farul Constanța, meci care contează pentru etapa 1 din play-off-ul Superligii. 


Atmosfera este una electrizantă chiar dacă o parte din galeria Rapidului nu a fost lăsată să intre pe stadion în urma incidentelor care au avut loc la meciul dintre Rapid și FCSB disputat pe Arena Națională.


Farul conduce cu 1-0 după un gol înscris de Louis Munteanu în minutul 23, gol care a redus suporterii din tribună la tăcere.


UPDATE / La pauză, Farul conduce cu scorul de 1-0. La ieșirea de pe teren centralul George Găman a fost huiduit de întreg stadionul, suporterii acuzând erori de arbitraj.

UPDATE / Louis Munteanu s-a aflat la capătul unei faze senzaționale în minutul 56 și a reușit dubla, ducând scorul la 2-0 pentru Farul.


Suporterii constănțeni cântă neîncetat. Au efectuat deplasarea în jur de 500 de suporteri de la malul marii.

UPDATE / În minutul 67 rapidistul Răzvan Oaida a fost eliminat după ce a văzut cel de al doilea cartonaș galben în urma unui fault asupra lui Mihai Popescu.

Rapid a redus din diferență în minutul 85 după reușita lui Albion Rahmani.

UPDATE / Farul Constanța a obținut o victorie uriașă în infernul din Giulești!  Este final de meci! Rapid-Farul, scor 1-2!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6171 secunde