Rapid a câştigat derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, în Superligă

119
Rapid a câştigat derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, în Superligă - rapid-dinamo-1706436426.jpg

Articole de la același autor

Rapid a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un derby de tradiţie al fotbalului românesc, disputat în etapa a 23-a a Superligii.

Rapid a obţinut o victorie cu emoţii, la capătul unui meci disputat.

Oaspeţii au deschis scorul prin francezul Jayson Papeau (43), care a reluat centrarea lui Omar El Sawy. Dinamo a egalat la scurt timp, prin Hakim Abdallah (45+1), care a deviat spectaculos cu călcâiul şutul imprecis al lui Christian Ilic. Rapid a obţinut victoria prin golul marcat de atacantul sârb Borisav Burmaz (90), cu un şut din întoarcere. Burmaz a adus victoria Rapidului şi în etapa precedentă, în meciul cu FC U Craiova (4-3).

Dinamo a început meciul foarte bine şi a avut o ocazie în chiar primul minut de joc, dar portarul Marian Aioani, debutant la Rapid după transferul de la Farul, l-a blocat pe Abdallah. În min. 20, Paul Iacob a blocat şutul lui Homawoo din careu.

Gazdele au început repriza secundă cu o ocazie bună a lui Goncalo Gregorio (49), după care Dinamo a avut şi o bară, prin Dennis Politic (56).

Rapid a fost mai periculoasă în ultima parte a meciului, Albion Rrahmani (71) fiind blocat in extremis de portarul Adnan Golubovic, care a salvat incredibil golul în min. 87, în faţa lui Burmaz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7782 secunde