Selecţionerul Edward Iordănescu, vizită în Spania, pentru a urmări jucătorii români

127
Selecţionerul Edward Iordănescu, vizită în Spania, pentru a urmări jucătorii români - edi-selectioner-1705592964.jpg

Articole de la același autor

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edward Iordănescu, se află până pe 21 ianuarie în Spania, pentru a urmări mai mulţi „tricolori” aflaţi în cantonament sau la meciuri amicale şi oficiale, a anunţat, joi, Federaţia Română de Fotbal, pe site-ul oficial.

„În perioada 11-21 ianuarie, selecţionerul Edward Iordănescu se află în Spania pentru a urmări la lucru cât mai mulţi tricolori, atât la antrenamente, cât şi la meciuri oficiale sau amicale”, precizează sursa citată.

Pe 11 ianuarie, Iordănescu s-a deplasat în cantonamentul campioanei CFR Cluj din Spania, la Oliva Nova, unde i-a monitorizat pe jucătorii de naţională, prima reprezentativă, dar şi pe cei eligibili U21, la şedinţe de pregătire şi în partida de verificare cu Gent. Aici, selecţionerul a avut şi discuţii cu Andrea Mandorlini în privinţa fotbaliştilor români.

La Oliva Nova au fost prezenţi, în perioada 8-17 ianuarie, şi Lucian Sănmărtean, antrenorul secund al echipei U21 a României, şi Răzvan Stanca, antrenor cu portarii la aceeaşi reprezentativă.

Pe 15 ianuarie, Iordănescu s-a mutat la Madrid, pentru a-l urmări pe Andrei Raţiu, fotbalist legitimat la Rayo Vallecano. Aici a asistat la trei şedinţe de antrenament şi a dialogat cu antrenorul Francisco Javier Rodriguez în ceea ce priveşte perspectivele fundaşului dreapta al naţionalei.

Selecţionerul Edaward Iordănescu se va deplasa vineri în nordul Spaniei, la Vitoria-Gasteiz, unde se va întâni cu Ianis Hagi şi cu antrenorul acestuia de la Deportivo Alaves, Luis Garcia Plaza, iar seara va asista la partida pe care Alaves o va disputa pe teren propriu cu Cadiz, în La Liga.

El va reveni sâmbătă la Madrid pentru a-l urmări pe Andrei Raţiu, în meciul disputat pe teren propriu de Rayo Vallecano cu Las Palmas. Duminică are programată revenirea în ţară.

În acelaşi timp, având în vedere că multe formaţii din Superliga României au ales să se pregătească în Turcia, în regiunea Antalya, colegii din stafful selecţionerului primei reprezentative, Ionel Gane, Florin Constantinovici, Alexandru Radu şi Leo Toader, au fost prezenţi acolo pentru a urmări pregătirea jucătorilor români aflaţi în vizorul echipei naţionale. Pe lângă prezenţa la antrenamente şi la meciurile de pregătire ale echipelor româneşti, aceştia au fost şi la jucătorii români care activează în Turcia: Olimpiu Moruţan (Ankaragucu), Alex Cicâldău (Konyaspor), Florin Niţă şi Denis Drăguş (ambii la Gaziantep).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0117 secunde