Dinamo a încheiat la egalitate meciul amical cu Genclerbirligi, scor 1-1

213
Dinamo a încheiat la egalitate meciul amical cu Genclerbirligi, scor 1-1 - dinamo-amical-1704811118.jpg

Articole de la același autor

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), cu formaţia Genclerbirligi, ocupanta locului 8 în liga secundă a campionatului Turciei, în prima sa partidă amicală din cadrul stagiului de pregătire pe care îl efectuează în aceste zile în Antalya.

Conform paginii oficiale de Facebook, golul grupării bucureştene a fost marcat de Neluţ Roşu în minutul 52. Pentru echipa din Ankara a punctat malianul Mustafa Yatabare (18).

În partida disputată la Calista Sport Center din Belek, antrenorul Zeljko Kopic a început partida cu următorul unsprezece: Golubovic - Lucas, Patriche, Homawoo - Cr. Costin, Dani Iglesias, Christian Ilic, Amzăr - Ghezali, Goncalo Gregorio, Abdallah. După pauză au mai intrat Began - Moura, Bena, D. Irimia, Politic, Borduşanu, Bani, R. Grigore, A. Irimia şi N. Roşu.

Echipa Dinamo efectuează un stagiu de pregătire centralizată de zece zile în Antalya, acolo unde mai are programat un meci de verificare pe 12 ianuarie, cu formaţia belgiană Charleroi RSC, la baza sportivă Kamelya Selin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4623 secunde