FC Farul Constanţa s-a reunit. Urmează o perioadă de pregătire serioasă pentru "marinari"

230
FC Farul Constanţa s-a reunit. Urmează o perioadă de pregătire serioasă pentru

Articole de la același autor

După vacanța de iarnă, campioana României, FC Farul Constanţa, a reluat joi pregătirile înaintea partidelor din a doua parte a campionatului. „Marinarii” au efectuat joi dimineață vizita medicală și tot joi au efectuat și primul antrenament din 2024.

Întreaga perioadă de pregătire până la primul meci oficial din 2024 va avea loc la Baza Sportivă a Academiei Hagi, unde formația de pe litoral va disputa și cel puțin un meci de verificare, pe 13 ianuarie cu liderul din Bulgaria, Cerno More Varna.

La vizita medicală au fost prezenți 33 de jucători, inclusiv din cadrul Academiei Hagi.

Iată lotul prezent: Portari: Marian Aioani, Alexandru Buzbuchi și Ștefan Mușat - Jucători de câmp: Ionuț Larie, Mihai Popescu, Dan Sîrbu, Ionuț Cercel, Kevin Boli, Daniel Bîrzu, Gabriel Dănuleasă, Gustavo Marins, Damien Dussaut, Darius Grosu, David Kiki, Nicolas Popescu, Luca Banu, Andrei Artean, Dragoș Nedelcu, Tudor Băluță, Diogo Queiros, Ionuț Vînă, Constantin Grameni, Constantin Budescu, Roberto Mălăele, Luca Băsceanu, Amine Benchaib, Rivaldinho, Alexandru Stoian, Iustin Doicaru, Narek Grigoryan, Louis Munteanu, Luca Andronache, Ionuț Cojocaru.

Primul meci oficial din 2024 pentru FC Farul Constanţa va avea loc pe 21 ianuarie, în deplasare, cu Universitatea Craiova, în etapa a 22-a din Superligă.

După ce a reuşit să câştige titlul de campioană în Superliga sezonul trecut, FC Farul Constanţa a avut în acest sezon un început mai rău de campionat.

Echipa lui Gheorghe Hagi se află pe locul 6, cu 30 de puncte, acumulând 8 victorii, 6 egaluri şi 7 înfrângeri în decurs de 21 de partide.

Formaţia de la malul mării se află, aşadar, pe ultimul loc care duce în play-off, însă mai sunt multe meciuri de jucat pentru a se stabili care vor fi primele 6 echipe care se vor lupta pentru titlul de campioană, sau pentru un loc în cupele europene.

Este foarte adevărat că în ultimele 4 meciuri înainte de vacanţă, Farul nu a cunoscut gustul înfrângerii. După două victorii, 3-2 cu Poli Iaşi în deplasare şi 3-1 cu Petrolul Ploieşti pe teren propriu, au urmat două rezultate de egalitate, 0-0 în deplasare cu UTA Arad şi 0-0 cu Rapid Bucureşti la Ovidiu.

În cele 21 de meciuri disputate, Farul are 30 de gouluri înscrise şi 31 primite, ceea ce denotă faptul că apărarea „marinarilor” a lăsat de multe ori de dorit.

Gheorghe Hagi a acuzat în nenumărate rânduri arbitrajul mai multor meciuri la care echipa sa a fost protagonistă, însă fără nici un fel de succes.

Farul a participat în sezonul trecut în cupele europene şi cu siguranţă îşi propune acest lucru şi pentru această stagiune, însă mai este mult până departe. Rămâne de văzut dacă echipa din Constanţa va încheia sezonul în primele 6 echipe şi se va bate pentru un loc în cupele europene, sau, de ce nu, se va bate din nou pentru titlul de campioană a României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2127 secunde