Radu Drăguşin a semnat un contract valabil până în 2030 cu Tottenham Hotspur

180
Radu Drăguşin a semnat un contract valabil până în 2030 cu Tottenham Hotspur - dragusin-a-semnat-1705069678.jpg

Articole de la același autor

Fundaşul internaţional român Radu Drăguşin a semnat un contract valabil până în 2030 cu Tottenham Hotspur, urmând să poarte tricoul cu numărul 6, a anunţat clubul englez de fotbal pe site-ul său oficial.

„Suntem încântaţi să anunţăm transferul lui Radu Drăguşin de la echipa Genoa din Serie A, sub rezerva unei autorizaţii internaţionale şi a unui permis de muncă”, precizează gruparea din Premier League, care îi face totodată o prezentare detaliată noului său recrut.

„Născut în capitala României, Bucureşti, fundaşul central şi-a petrecut primii ani ai carierei la echipele locale Sportul Studenţesc şi Regal Sport Bucureşti, înainte de a se muta în Italia, în 2018, pentru a se alătura clubului Juventus. Ajuns la Bătrâna Doamnă la vârsta de 16 ani, Radu a progresat rapid la echipele de juniori ale torinezilor, ajungând la echipa Under-23, care evoluează în Serie C, la vârsta de 17 ani, înainte de a-şi face debutul profesionist şi european la 18 ani, în decembrie 2020, evoluând din postura de rezervă în victoria cu 3-0 a lui Juve în faza grupelor UEFA Champions League împotriva formaţiei Dinamo Kiev”, scrie clubul londonez.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6284 secunde