11 medalii pentru gimnastele de la CSS 1 Constanța

551
Sportivele de la Clubul Sportiv Școlar nr. 1 Constanța s-au întors cu șase medalii de aur, trei de argint și două de bronz de la Iași, unde s-a desfășurat Campio-natul Național Școlar de gim-nastică ritmică.

Cele mai multe medalii au fost obținute de Hermina Dohota-riu, la categoria de senioare, care a reușit să urce pe podium de șase ori: aur la individual compus, aur la minge, aur la măciuci, argint la panglică, bronz la cerc și aur cu echipa, alături de Diana Munteanu și Andreea Călin. Aceasta din urmă a obținut, la rândul ei, trei medalii: aur la cerc, aur la panglică și argint la individual compus.

De pregătirea sportivelor, s-au ocupat profesor-antrenor Magdalena Rusu, coregraf Voichița Mihalache și corepetitor Elena Popovici.

La categoria "Mica Gimnastă", sportivele antrenate de prof. Filis Șerif, coregraf Voichița Mihalache și corepetitor Elena Popovici, de la CSS 1, au obținut medalia de bronz, cu echipa: Teodora Bucur, Irene Mărgărint, Alexandra Onțică, Mara Criveanu, Alexan-dra Ivan, Alexandra Enache.

Tot în cadrul acestui eveniment sportiv, au participat și junioarele III, la categoria a IV-a, echipa CSS 1 ocupând - în formula Irina Dincă, Diana Gheorghe, Elda Ali, Anca Lopațică, Alina Neacșu, Elena Nehoianu; antrenor, prof. Vasilica Râșniță, coregraf Voichița Mihalache, corepetitor Elena Popovici - treapta a doua a podiumului.

 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.286 secunde