167 de persoane au mizat pe faptul că Luis Suarez va mușca pe cineva la CM

74
167 de persoane au mizat pe faptul că Luis Suarez va mușca pe cineva la CM - cm2014canibalulluissuarezinviziu-1403713268.jpg

Articole recomandate

Gestul atacantul uruguayan Luis Suarez de a-l mușca pe italianul Giorgio Chiellini i-a făcut fericiți pe 167 de pariori în lume, care au mizat pe o astfel de agresiune, a anunțat, miercuri, agenția de pariuri Betsafe.

Cota acestui pariu a fost de 175 la 1, iar cei 167 de câștigători au obținut în total 50.000 de euro, a declarat pentru AFP directorul de marketing al Betsafe, Patrick Oqvist, care a adăugat că s-a pariat în cele 20 de țări în care societatea deține licență

"Ne-am adunat înaintea Cupei Mondiale și ne-am gândit ce pariuri originale și amuzante să creăm. Nu a fost ușor să stabilim cota, dar a picat bine pentru cei care au pus acest pariu. Acum se poate paria pe durata suspendării, până la 24 de luni", a adăugat el.

FIFA a anunțat, în noaptea de marți spre miercuri, că a deschis o procedură disciplinară împotriva atacantului reprezentativei Uruguayului Luis Suarez, care l-a mușcat pe fundașul italian Giorgio Chiellini, la meciul din etapa a treia a Grupei D a Cupei Mondiale din Brazilia, scrie Mediafax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.289 secunde