"Statutul de lider al noii generații a fost confirmat"

77

Articole recomandate

Site-ul oficial al turneului de Mare Șlem de la Wimbledon notează că doar câteva jucătoare au capacitatea de a arăta că joacă fără a depune niciun efort, iar printre acestea se află și românca Simona Halep, a treia favorită a întrecerii.

"Doar câteva jucătoare au abilitatea să pară că joacă fără a depune efort. Luați-o în considerare și pe Halep printre acestea. Rareori a fost prinsă dezechilibrată sau pe picior greșit în meciul cu Pereira, pe care l-a terminat cu 19 lovituri câștigătoare și doar nouă greșeli neforțate. Ea se mișcă cu grație, lovește cu precizie și nu țipă, nu are ticuri și nu strânge pumnul tare față de contemporanele sale. Asta este o combinație încântătoare", a notat wimbledon.com, după meciul din primul tur al Simonei Halep contra braziliencei Teliana Pereira.

"În ultimele 12 luni, jucătoarea de 22 de ani a făcut cu succes trecerea de la un fost număr 1 la juniori, la o jucătoare de Top 10. Totuși, recunoașterea sa ca sportivă în elita sportului a venit la începutul lunii, în finala de la Roland Garros. Halep a pierdut după trei seturi de luptă în fața Mariei Șarapova, dar statutul său de lider al noii generații a fost confirmat", a adăugat sursa citată, informează Mediafax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6143 secunde