2022, un an bun pentru componenţii secţiei de kempo a CS Medgidia

337
2022, un an bun pentru componenţii secţiei de kempo a CS Medgidia - 1-1671530805.jpg

Articole de la același autor

La final de an, secţia de kempo din cadrul CS Medgidia a tras linie, iar bilanţul este unul îmbucurător, pe măsura eforturilor depuse.

Copiii au participat, în 2022, la cinci Campionate Naţionale organizate de federaţia română de specialitate, la următoarele probe: semi-kempo, kempo submission, kempo grappling, kempo-K1 şi full-kempo. De asemenea, sportivii Medgidiei au luat parte şi la trei competiţii din cadrul Cupei României, la probele semi-kempo, kempo-K1 şi kempo grappling.

În toate aceste întreceri, constănţenii au cucerit nu mai puţin de 85 de medalii - 27 de aur, 23 de argint şi 34 de bronz.

Clasamentul celor mai buni sportivi ai anului 2022 ai secţiei de kempo a CS Medgidia arată în felul următor: locul 1 - Eric Crînguş (şase medalii de aur, două medalii de argint), locul 2 - Andrei Stoian (cinci medalii de aur, două de argint, una de bronz), locul 3 - Rareş Ispas (patru medalii de aur, două medalii de argint, o medalie de bronz) şi Robert Ciucuraş (patru medalii de aur, două medalii de argint, o medalie de bronz).

„Felicitări tuturor sportivilor pentru rezultate obţinute, mulţumim colaboratorilor pentru sprijinul acordat!”, au transmis reprezentanţii CS Medgidia.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8974 secunde