35 de „stejari” pentru meciul cu Rusia, din Rugby Europe Championship 2022

121
35 de „stejari” pentru meciul cu Rusia, din Rugby Europe Championship 2022 - 1-1643807455.jpg

Articole de la același autor

Naţionala de rugby a României va întâlni reprezentativa Rusiei, sâmbătă, 5 februarie, în primul meci din Rugby Europe Championship. Partida, care va avea loc pe stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti, de la ora 14.30 (în direct pe TVR 1), face parte şi din campania de calificare la Cupa Mondială din Franţa din 2023, echipele care termină pe primele două locuri, ediţiile 2021 şi 2022, cumulat, urmând să se califice direct la turneul final al competiţiei din „Hexagon”, iar cea de pe locul trei va juca în recalificări.

„Stejarii” se află în cantonament la Bucureşti, din a doua jumătate a lunii ianuarie, jucătorilor din campionatul intern alăturându-se, la începutul săptămânii, şi sportivii care evoluează în Franţa. Staff-ul tehnic a stabilit un lot de 35 de jucători care pregătesc meciul cu Rusia, 20 în pachetul de înaintare şi 15 în linia de trei-sferturi, informează Federaţia Română de Rugby.

„Avem o revanşă de luat cu Rusia, având în vedere rezultatul de anul trecut. Sunt unii dintre adversarii noştri direcţi în ce priveşte lupta pentru calificarea la Cupa Mondială din 2023, astfel că vor veni cu cea mai bună echipă la Bucureşti pentru a obţine un rezultat bun. Depinde doar de noi să îi împiedicăm să facă acest lucru şi să reuşim să ne apropiem mai mult de principalul nostru obiectiv, acela de a ne califica la Cupa Mondială”, a declarat „stejarul” Marius Antonescu.

La acest important meci, spectatorii vor avea acces în tribune, la 30% din capacitatea stadionului. Biletele se pot achiziţiona online, de pe site-ul bilete.ro.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Rugby / Rugby Romania

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5361 secunde