50 de "stejari" se pregătesc pentru Cupa Mondială

140
50 de

Articole de la același autor

În perioada septembrie-octombrie, reprezentativa României va participa la Rugby World Cup. Pentru un loc în echipa națională, 50 de jucători au intrat într-un stagiu de pregătire. 


Conform site-ului Federației Române de Rugby, primul cantonament a avut loc la Cheile Grădiștei, acestuia urmându-i alte sesiuni de pregătire centralizată. Aceiași sursă menționează faptul că antrenorul naționalei, Lynn Howells, îi caracterizează pe jucătorii români ca fiind "disciplinați. Spre deosebire de jucătorii englezi, de exemplu, «stejarii» nu pun la îndoială indicațiile staff-ului și dovedesc mereu o etică ireproșabilă". 


Selecționerul a subliniat faptul că va pune mai mare accent pe pregătirea fizică, acesta fiind și un criteriu de se-lecție a jucătorilor care vor participa în toamnă la Rugby World Cup, des-fășurată în Anglia: "Sunt mulțumit de rezultatele de până acum. Este normal să ne pregătim la nivelul celor mai bune echipe de talie mondială, pentru că ne vom confrunta cu ele în competiția care urmează și trebuie să le facem față. Pregătirea pentru Rugby Word Cup este una solicitantă, iar localizarea canto-namentelor la altitudine este una inten-ționată, întrucât antrenamentele în respectivele condiții solicită mai mult individul și îl pregătesc pentru a fi în formă, astfel încât să poată juca integral într-o partidă de talia celor din cadrul Cupei Mondiale".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1765 secunde