6 fotbaliști de la FC Viitorul, în lotul U21 pentru EURO 2019

220

Articole de la același autor

Selecționerul reprezentativei Under-21, Mirel Rădoi, a anunțat, vineri, un lot lărgit de 33 de jucători din care îi va alege pe cei 23 pentru Campionatul European de tineret găzduit de Italia și San Marino. Lotul final va fi anunțat după finala Cupei României, informează frf.ro. 


Tricolorii se vor reuni pe 6 iunie și vor pleca a doua zi într-un cantonament în Italia, la Bagno di Romagna, unde se vor pregăti până pe 15 iunie. Apoi, naționala U21 se va muta la Forli, unde va rămâne pe perioada Campionatului European. 
Rădoi a apelat la opt stranieri și 25 de jucători din Liga I, cei mai mulți provenind de la FC Viitorul - Virgil Ghiță, Radu Boboc (fundași), Tudor Băluță, Andrei Ciobanu, Ianis Hagi și Denis Drăguș (mijlocași). 


Tricolorii vor debuta în Grupa C a turneului final pe 18 iunie, împotriva Croației (Serravale/San Marino, ora 19.30, ora României), pe 21 iunie vor juca cu Anglia (Cesena, ora 19.30), iar pe 24 iunie, va avea loc ultimul lor meci din grupă, contra Franței (Cesena, ora 22.00). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5129 secunde