Tudor Băluță, la ultimul meci în tricoul Viitorului

313
Tudor Băluță, la ultimul meci în tricoul Viitorului - fotbal-1557853718.jpg

Articole de la același autor

Partida dintre FC Viitorul și Astra Giurgiu, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1, a consemnat și ultima evoluție în fața suporterilor constănțeni pentru internaționalul Tudor Băluță, care, din vară, va evolua în Premier League, pentru Brighton. 
Cu acest prilej, înaintea partidei cu Astra, directorul sportiv al FC Viitorul, Zoltan Iasko, i-a oferit lui Tudor un tricou de joc al echipei constănțene cu numărul 99, care să-i amintească de momentele petrecute la Constanța, informează site-ul oficial al clubului. 
Sosit în 2014 la FC Viitorul, la doar 15 ani, de la Academia de Fotbal "Gică Popescu", Tudor Băluță a debutat în Liga 1 în play-off-ul sezonului 2015-2016, într-o partidă cu ASA Tg. Mureș (scor 6-1), pentru ca în sezonul următor să devină campion cu echipa constănțeană. 
Campion și la juniori cu Viitorul, Băluță a adunat peste 50 de partide pentru echipa constănțeană, fiind, la doar 20 de ani, și un jucător important al echipei naționale de seniori. 


XXX 
În ultimul meci din acest sezon în fața propriilor suporteri, FC Viitorul a oferit un nou joc excelent și un rezultat pe măsură în disputa cu Astra Giurgiu, pe care a învins-o cu un sec 3-0. 
După o serie de ocazii uriașe la poarta lui Lazăr, constănțenii au deschis scorul chiar înainte de pauză, prin Eric, care a transformat cu siguranță penalty-ul acordat în urma faultului asupra lui Iacob. Viitorul și-a dublat avantajul în min. 66, prin Calcan, care a finalizat simplu, din 8 m, după o frumoasă acțiune a lui Ganea, iar Drăguș a stabilit scorul final în min. 73, după o pasă foarte bună a lui Ianis Hagi. 
În ultimul meci din acest sezon din Liga 1, FC Viitorul va întâlni, în deplasare, sâmbătă, 18 mai, de la ora 21.00, pe Universitatea Craiova. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3281 secunde