HC Dobrogea Sud - CS Dinamo, în finala LN de handbal masculin

Sundovski: "Avantajul nostru este jocul în echipă!"

964
Sundovski:
Cele mai tari echipe din handbalul masculin românesc, HC Dobrogea Sud și CS Dinamo București, se vor afla față în față, deseară, de la ora 18.05, la Sala Sporturilor din Constanța, în primul meci al finalei Ligii Naționale. 


HC Dobrogea Sud, câștigătoarea sezonului regulat, și campioana en-titre Dinamo vor juca cu trofeul pe masă, în sistemul cel mai bun din trei meciuri. 


"Suntem pregătiți din toate punctele de vedere să câștigăm această finală. Într-un timp scurt de la înființare, în doar câțiva ani, am reușit o performanță cu care nu se pot mândri multe cluburi din România", a declarat, ieri, președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu, la conferința de presă organizată la Sala Sporturilor. 


La rândul său, antrenorul Zvonko Sundovski este de părere că echipa sa are avantajul formei excelente din ultima perioadă. 
"Prima partida este la noi acasă, un meci decisiv; dacă vom câștiga, avem și mai multe șanse să aducem titlul la Constanța. Avantajul HC Dobrogea Sud este jocul în echipă, nu am pierdut niciun meci anul acesta, am intrat într-o formă bună, ne-am ținut bine, și toți băieții fac ceea ce trebuie. Am muncit tot sezonul, iar acum totul este în mâinile noastre. Avem o echipă echilibrată, un stil propriu și cel mai important este că toți băieții au încredere în propriile forțe. Vor fi două sau trei meciuri foarte interesante pentru handbalul românesc", a declarat tehnicianul macedonean. 


Și jucătorii Dobrogei Sud sunt convinși că deseară va fi un meci echilibrat, asigurând un spectacol pe teren cu suportul publicului constănțean. 


"Anul acesta, am demonstrat că suntem o echipă puternică și Dinamo este un adversar redutabil. Dacă la începutul anului au reușit să ne bată, ne-am dori să echilibrăm balanța și să câștigăm noi campionatul. Este important să profităm de avantajul terenului propriu, Dinamo este o echipă bună, deci vor fi meciuri puternice, echilibrate, iar diferența se va face la concentrare", a declarat "veteranul" Laurențiu Toma. 


XXX 
Prima manșă a finalei HC Dobrogea Sud - Dinamo se joacă, astăzi, de la ora 18.05, în direct de TVR HD. Următorul meci este programat, pe 22 mai, de la aceași oră, la București, iar dacă va fi nevoie de decisiv, acesta se va juca pe 29 mai, la Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3454 secunde