Trei meciuri în deplasare pentru HC Dobrogea Sud

258
Trei meciuri în deplasare pentru HC Dobrogea Sud - handbal-1556034358.jpg

Articole de la același autor

Deseară, de la ora 19, la Sala Polivalentă din Călărași, HC Dobrogea Sud o întâlnește pe localnica Dunărea, într-o partidă contând pentru play-off-ul Ligii Naționale de handbal masculin.

Este primul meci în deplasare pentru echipa constănțeană în această fază a competiției, pe un teren unde se câștigă foarte greu, dar victoria reușită în returul sezonului regulat le dă speranțe jucătorilor antrenați de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic că pot lega al treilea succes consecutiv în play-off, după cele de acasă cu Poli Timișoara și CSM București.

"Orice punct pierdut sau câștigat contează în lupta pentru câștigarea seriei și mult dorita calificare în finala campionatului. Toate cele opt echipe din play-off sunt puternice. Nu știi unde poți să pierzi, unde poți să câștigi, campionatul este foarte interesant. La Călărași, aproape tot timpul când am câștigat, am făcut-o foarte greu", a declarat antrenorul Zvonko Sundovski, citat de site-ul oficial al clubului.

Pentru HCDS, duelul cu Dunărea Călărași este primul dintr-o serie de trei deplasări dificile, echipa constănțeană având ulterior în program meciul de la Timișoara și cel de la București, cu CSM.

"Avem o perioadă extraordinar de grea. La Călărași, vom întâlni o echipă foarte bună pe teren propriu, apoi începem returul la Timișoara, după care jucăm la București, cu CSM. Trebuie să câștigăm minimum două meciuri, ca să stăm liniștiți", a explicat președintele HCDS, Ionuț Stănescu.

HC Dobrogea Sud este lidera Seriei A, cu 12 puncte, urmată de CSM București (7 p), SCM Poli Timișoara (3 p) și Dunărea Călărași (2 p). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5261 secunde