7 cazuri de infectare cu Covid-19 la FCSB: Printre aceștia se numără antrenorul principal și preparatorul fizic

159
7 cazuri de infectare cu Covid-19 la FCSB: Printre aceștia se numără antrenorul principal și preparatorul fizic - antonpetreafcsb-1600162653.jpg

Articole recomandate

FCSB a anunțat pe contul oficial de Facebook șapte cazuri de infectare cu Covid-19, testele fiind efectuate înainte de meciul cu FK TSC Backa Topola din turul doi preliminar al Europa League.


Cine sunt cei infectați:


"FCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către SYNLAB Romania, partener UEFA, înaintea partidei cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, au fost înregistrate 7 rezultate pozitive.


Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager).


Aceștia au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și nu prezintă simptome", precizează FCSB pe pagina oficială de Facebook.


Cine va sta pe bancă la meciul din Europa League?


Lucrurile sunt dificile din acest punct de vedere: antrenorul principal nu va putea face deplasarea pentru această partidă, iar pe bancă ar putea sta Mihai Pintilii. Acesta nu deține însă licența PRO, iar în acest sens există voci care spun că ar putea reveni Bogdan Vintilă doar pentru acest meci.


Meciul dintre Backa Topola (locul 4 în Serbia în sezonul trecut) și FCSB va avea loc joi, 17 septembrie, de la ora 22:00, în manșă unică.


Datele importante din Europa League


17 septembrie / Turul doi (un singur meci)
18 septembrie / Tragerea la sorți play-off
24 septembrie / Turul 3 (un singur meci)
1 octombrie / play-off.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4876 secunde