A 9-a ediție a Cupei Prieteniei la fotbal, un real succes

153
A 9-a ediție a Cupei Prieteniei la fotbal, un real succes - a9aeditie-1569337580.jpg

Articole de la același autor

A 9-a ediție a Cupei Prieteniei la fotbal, competiție rezervată veteranilor și organizată de Asociația Sportivă Tomis Constanța (președinte Sorin Bașturea), în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța (director executiv, Mariana Solomon) și Federația Română Sportul pentru Toți (președinte Alin Larion), a avut loc, zilele trecute, pe terenul "Voința" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan" din Constanța.

Partida disputată între echipele de old-boys AS Tomis Constanța și Carsium Hârșova a fost arbitrată de Gică Fogoroș, la centru, ajutat de asistenții Costică Bodnar și Gabi Toporan, iar rezultatul final a fost 5-3 în favoarea oaspeților, care au revenit spectaculos după ce au fost conduși la pauză cu 2-0. 

Gazdele au început mai bine meciul, conduși în teren de Cristi Șchiopu, fostul căpitan al Farului, după care formația din Hârșova a întors rezultatul.

Sorin Bașturea a mulțumit colabora-torilor care au sprijinit organizarea celei de-a 9-a ediții a Cupei Prieteniei la fotbal, care s-a desfășurat și în acest an în cadrul "Săptămânii Europene a Sportului".

Invitați speciali au fost Nicolae Racu, Gheorghe Mărgărit și Panait Comșa, cei care au pornit la drum cu echipa Tomis în urmă cu peste 30 de ani. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6386 secunde