A fost stabilit programul meciurilor de la Campionatul European de Futsal U19

150
A fost stabilit programul meciurilor de la Campionatul European de Futsal U19 - futsall-1658653735.jpg

Articole de la același autor

UEFA a stabilit sâmbătă programul și orele de disputare ale meciurilor turneului final al Campionatului European de Futsal U19, competiție care se va desfășura în perioada 3-10 septembrie 2022 la „Olivo Arena” din Jaén, Spania) și la care naționala României este calificată în premieră.

Tricolorii vor debuta la EURO 2022 duminică, 4 septembrie, în meciul-vedetă al primei etape, împotriva naționalei țării gazdă, Spania, nimeni alta decât deținătoarea trofeului! România va da piept în cel de-al doilea meci cu Ucraina, iar în ultima etapă cu naționala Croației, vicecampioana Europei. De astăzi, tricolorii se află la Timișoara pentru un stagiu de pregătire de o săptămână.

Lotul echipei naţionale este format din Alin Cârdei (United Galați), Vasile Căruntu (Industrias Santa Coloma/Spania), Vlad Ilie, (Zaragoza Union/Spania), David Marius, Alexandru Trifa, Andrei Buhăceanu (toți trei de la CFR Timișoara), Péter Miklós, Attila Hegyi, Kerestély József, Csog János Csongor, Arpad Miklós (toți cinci de la Odorheiu Secuiesc), Nagy Tamás (CSM Târgu Mureș), Mojzi Botond, Norbert Barbocz (ambii Tg. Secuiesc).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5327 secunde