A început turneul de volei pe plajă "Reciclad`or", în stațiunea Mamaia

366

Articole de la același autor

Pe plaja "Briza" din stațiunea Mamaia - Zona Butoaie a debutat, ieri, prima ediție a turneului de volei pe plajă "Reciclad`or", competiție ce figurează în calendarul oficial al Federației Române de Volei.

Responsabili cu organizarea acestui turneu sunt Academia de Volei "Tomis" Constanța, în colaborare cu Primăria Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Federația Română de Volei și Asociația Terra Semper Fidelis Constanța.

Competiția va avea loc atât la feminin, cât și la masculin, în tablouri de 16 cu dublă eliminare, la simplu și la dublu. Meciurile eliminatorii de pe tablourile feminine au debutat marți, vor continua astăzi și mâine, iar la băieți ar urma să înceapă vineri dimineață. Astfel, ar urma ca la mijlocul zilei de sâmbătă să se ajungă în faza de semifinale. Meciurile finale și premiera câștigătorilor sunt programate duminică, atunci când este așteptat alături de sportivi și Prințul Nicolae al României.

"Sperăm să facem din această competiție una tradițională pe litoral. Vrem să fie doar un preambul a ceea ce va urma. Sperăm ca și vremea să țină cu noi. Dacă ploaia va încurca jocul, va trebui să întrerupem partidele. Jumătate din echipele înscrise sunt de la cluburile din județul Constanța și sunt sigur că vom avea alături de noi un public numeros. Sunt sigur că vom avea parte de un spectacol sportiv de mare calitate", a declarat Florin Voinea, președintele Academiei de Volei "Tomis" Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.866 secunde