A murit unul dintre cei mai mari handbaliști români

456
A murit unul dintre cei mai mari handbaliști români - articles1366208782935000-1357996876.jpg

Articole recomandate

Federația Română de Handbal a anunțat, sâmbătă, că pivotul naționalei României, care a cucerit primul titlu mondial din istorie, Otto Tellman, a decedat la vârsta de 86 de ani.

Otto Tellman a fost jucător de bază al reprezentativei României, care cucerea primul titlu mondial din cele patru din palmares, în 1961, în RFG. În urmă cu 52 de ani, tricolorii au cucerit titlul mondial, după o finală cu Cehia, încheiată cu scorul de 9-8, fiind nevoie și de prelungiri pentru stabilirea câștigătoarei, informează realitatea.net

Tellman, care a evoluat pe postul de pivot, a apărat culorile unei singure echipe românești de-a lungul carierei, Steaua București, pe care a și antrenat-o, înaintea retragerii definitive în Germania, unde s-a și născut.

"Handbalul românesc se desparte cu greu de unul dintre cei mai mari jucători ai României, care au făcut istorie la semicerc. Federația Română de Handbal deplange moartea campionului și este alături de familia îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească în pace", se arată în mesajul forului național, citat de aceeași sursă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
Stire din Fun : Top 10 ciudățenii în România anului 2013
Miercuri, 09 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Agent de pază mort la locul de muncă
Pagina a fost generata in 0.3542 secunde