Eleva care a murit în tabără la Bușteni avea o alcoolemie de 0,9 la mie

225
Eleva care a murit în tabără la Bușteni avea o alcoolemie de 0,9 la mie - ambulanta13357874171355226969-1357833667.jpg

Eleva în vârstă de 13 ani care a murit în tabără la Bușteni, după ce a căzut de la etajul al treilea al vilei în care era cazată, avea o alcoolemie de 0,9 la mie, au stabilit medicii legiști, potrivit unor surse din Poliție, transmite Mediafax.

Sursele citate au precizat că alcoolemia de 0,9 la mie a fost stabilită la momentul autopsiei, dar vor fi făcute și alte analize, standard, dar mai dificil de realizat decât în mod obișnuit, în condițiile în care fata a stat foarte multe ore în frig.

Analizele vor fi făcute pe baza probelor prelevate și, totodată, vor fi audiate persoanele care au vazut-o ultima dată și care ar putea să spună ce fel de băuturi ar fi consumat aceasta și în ce cantitate, mai spun sursele citate.

Totodată, medicii legiști au stabilit, în urma necropsiei, că decesul fetei a fost violent, fiind cauzat de un șoc traumatic și hemoragic, adolescenta având mai multe leziuni interne.


Marți dimineață, adolescenta de 13 ani, elevă în clasa a VII-a la Școala nr. 56 "Jose Marti" din București, care se afla în tabără la Bușteni, a fost găsită în apropierea zidului vilei unde era cazată, în comă profundă și șoc hipotermic, cu o temperatură a corpului de 19,5 grade, completează sursa citată.


Citește mai mult...



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Agent de pază mort la locul de muncă
Pagina a fost generata in 0.419 secunde