A murit sub ochii copiilor și ai soțului, din cauza unui șofer beat

971
A murit sub ochii copiilor și ai soțului, din cauza unui șofer beat - accidentcumparatura25698700-1357563669.jpg

O mașină în care se aflau nu mai puțin de șase persoane, printre care și doi copii minori, și care era condusă regulamentar a fost izbită în plin, ieri după-amiază, în jurul orei 14:30, pe DN 2, la ieșirea din Cumpărătura spre Bunești, de un autoturism la volanul căruia era un bărbat sub influența băuturilor alcoolice.

Șapte persoane au fost preluate de echipajele SMURD și transportate la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean Suceava, scrie monitorulsv.ro.


Pentru una dintre victime, o tânără de 32 de ani, nu s-a mai putut face nimic. Femeia a ajuns la spital moartă, cu grave traumatisme craniene. Ea se afla împreună cu cei doi copii minori și soțul ei pe bancheta din spate a autoturismului condus regulamentar.

Politiștii Serviciului Rutier au stabilit că vina îi aparține în exclusivitate șoferului de pe Fiat, un anume Gigi Maximesii, 47 de ani, din municipiul Suceava. Acesta a fost transportat la spital, fiind diagnosticat cu entorsă coloană cervicală.


Maximesii a fost pus să sufle în alcooltest, iar aparatul politiștilor a indicat o alcoolemie de 0,23 la mie în aerul expirat, transmite realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Ianuarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Regretul lui Sergiu Nicolaescu
Pagina a fost generata in 1.1496 secunde