Un adolescent a murit după ce a băut prea mult alcool

462
Un adolescent a murit după ce a băut prea mult alcool - ambulanta1346683017-1356769970.jpg

Un adolescent de 15 ani din localitatea vasluiană Peicani a murit, vineri noapte, după ce a consumat o cantitate mare de alcool, iar mama acestuia a solicitat cu întârziere intervenția unei ambulanțe, transmite Mediafax.


Potrivit primelor informații furnizate de polițiștii vasluieni, adolescentul a murit în casa în care locuia împreună cu mama sa, după ce a acuzat o stare generală de rău, pe fondul consumului exagerat de alcool.


Conform sursei citate, pe parcursul zilei de vineri băiatul fusese la un vecin pentru a-l ajuta la treburile gospodărești, iar acesta i-ar fi dat să bea vin și rachiu. Ulterior, adolescentul a mers la un alt consătean pentru a ascuți un topor, moment în care a leșinat. Bărbatul l-a luat pe adolescent și l-a dus la locuința acestuia, unde l-a lăsat sub supravegherea mamei.


În momentul în care echipajul medical a ajuns la solicitare, adolescentul era deja decedat, a informat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, Mihaela Ștraub.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.503 secunde