Cinci persoane au fost găsite MOARTE într-o mină dezafectată!

487
Cinci persoane au fost găsite MOARTE într-o mină dezafectată! - mina02024200-1356767935.jpg

Cinci persoane date dispărute după ce au intrat într-o galerie de mină dezafectată din Baia Mare au fost găsite decedate de către echipele de intervenție, care le-au căutat pe parcursul nopții de vineri spre sâmbătă.


Autoritățile locale din Maramureș au fost alertate, vineri seara, la numărul de urgență 112, că șase persoane care au intrat să recupereze fier vechi într-o galerie de mină din Valea Borcutului, situată în apropierea municipiului Baia Mare, nu au mai revenit la suprafață de aproape 24 de ore.

Purtătorul de cuvânt al Comitetului pentru Situații de Urgență Maramureș, Dan Buca, a declarat, sâmbătă dimineață, că la căutări participă și salvatori minieri din Petroșani, iar operațiunea nu s-a încheiat, citează realitatea.net.


Acesta a completat că din primele informații rezultă că trei persoane ar fi intrat joi în galeria minei, iar alte trei persoane ar fi intrat în mină în cursul zilei de vineri.

 "Din datele noastre reiese că șase persoane au intrat în galeria minei din Valea Borcutului. Am solicitat intervenția echipelor de salvatori mineri pentru căutarea persoanelor dispărute" a spus Dan Bucă. Acesta a precizat că deocamdată nu se știe care este starea celor șase persoane aflate în galeria minei.

 
Echipajele al SMURD se află în apropierea locului unde au dispărut cele șase persoane. Accesul spre galeria de mină e dificil din cauza condițiilor atmosferice de iarnă și a drumului greu accesibil din zona de munte, completează sursa citată.

 

 

 

 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3775 secunde