S-a stins din viață o legendă a fotbalului

244
S-a stins din viață o legendă a fotbalului - chavagrande-1356876377.jpg
Salvador Reyes, jucătorul de legendă al echipei Chivas Guadalajara și al reprezentativei de fotbal a Mexicului, a încetat din viață sâmbătă, la vârsta de 76 ani, în urma unui cancer de colon, informează agenția EFE, recepționată de Agerpres.
Reyes a jucat timp de 15 ani pentru Chivas, în perioada 1953-1967, și a contribuit la câștigarea a șapte titluri de campioană a Mexicului de către gruparea din Guadalajara, pentru care a marcat în total 122 de goluri, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului. El a mai evoluat, în cursul carierei sale, la formațiile mexicane Santos Laguna și San Luis, precum și la echipa americană Los Angeles Toros.

De asemenea, Salvador Reyes a participat la trei ediții ale Cupei Mondiale de fotbal cu naționala țării sale, în 1958 (Suedia), 1962 (Chile) și 1966 (Anglia), evoluând în toate partidele disputate de Mexic la competițiile respective.

Suporterii lui Chivas îi vor putea aduce un ultim omagiu lui Salvador Reyes duminică, pe stadionul Omnilife din Guadalajara.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8374 secunde