Ghinion pentru Simona Halep în turneul de la Opole

Abandon în semifinale

728
Jucătoarea de tenis Simona Halep, de la CS Mamaia Idu / LPS "Nicolae Rotaru" CSS, a abandonat în partida cu Sandra Zahlavova (Cehia, favorita nr. 1), din semifinalele turneului feminin de la Opole (Polonia), competiție pe suprafață rapidă, dotată cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari.
Cap de serie nr. 4, constănțeanca în vârstă de 18 ani a renunțat să mai joace, în setul secund, la scorul de
1-4, după ce adversara sa își adjudecase și primul parțial, 6-3. Semifinala de la Opole este a doua consecutivă pierdută de Simona, după cea de la Minsk.
Pentru această performanță, românca va primi 24 de puncte ATP, cu ajutorul cărora va urca aproximativ zece locuri în ierarhia mondială. Momentan, Simona Halep ocupă locul 197 WTA.
***
Perechea Horia Tecău (România) / Ross Hutchins (Marea Britanie) a ratat calificarea în finala probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Bratislava (Slovacia; suprafață rapidă; premii însumând 106.500 de euro).
Favoriți nr. 2 la trofeu, tenismanul constănțean și partenerul său au fost învinși, în semifinale, scor 4-6, 6-7 (6), de cehii Leos Friedl și David Skoch, capi de serie nr. 3. Prezența în penultimul act al Ritro Slovak Open
le-a adus lui Tecău și Hutchins 2.300 de euro și 35 de puncte ATP.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Sport extern
Pagina a fost generata in 0.2979 secunde