Agendă handbalistică

HCM primește vizita Științei Bacău, UCM Reșița - out din Europa!

690
// Revenită acasă, după deplasarea în Rusia (32-37 cu Chekhovskie Medvedi, în Liga Campionilor), HCM Constanța și-a reluat pregătirile, în vederea partidei cu Știința Bacău, din etapa a noua a Ligii Naționale, care se va desfășura mâine, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor. Arbitrează brigada Harabagiu / Stănescu (Dâmbovița).
Rezultate înregistrate în celelalte meciuri ale rundei a noua de campionat: SCM Brașov - HC Minaur Baia Mare 20-34, CSM Satu Mare - Pandurii Târgu Jiu 32-32, Poli Timișoara - U Cluj 21-20, HC Odorhei - Bucovina Suceava 27-29 (s-a jucat miercuri, în devans).
Întâlnirea Steaua București - CSM Medgidia este programată astăzi, de la ora 16.00, iar duelul Dinamo București - UCM Reșița va avea loc miercuri, 25 noiembrie.

// Echipa de handbal masculin Steaua București a învins, sâmbătă, cu scorul de 30-22 (14-11), pe HC Conversano (Italia), în manșa secundă a turului trei al Cupei Cupelor și s-a calificat, astfel, în optimile de finală. În tur, elevii lui Bozo Rudic pierduseră la numai cinci goluri diferență, 22-27.

// Și handbaliștii de la HC Odorhei au acces în optimile unei competiții continentale, de data aceasta Challenge Cup. Deși a cedat, sâmbătă, în deplasare, scor 25-28 (14-12), în manșa secundă a turului trei, în fața celor de la HC Pelister 08 Bitola (Macedonia), formația antrenată de Constantin Ștefan continuă cursa, pentru că, în tur, câștigase cu 31-21.

// Surpriza neplăcută a week-end-ului a fost furnizată chiar de UCM Reșița, campioana ultimelor trei ediții de Challenge Cup.
Înscrisă, anul acesta, în Cupa EHF, echipa pregătită de Aihan Omer a ratat calificarea în optimi, după ce, în manșa secundă a turului trei, s-a impus, pe teren propriu, la doar două goluri diferență, scor 32-30, în fața slovenilor de la RK Trimo Trebnje. În tur, Reșița fusese înfrântă, 28-32.

// Semnal de alarmă la reprezentativa de handbal feminin a României, care nu a părut deloc în formă în turneul amical din Norvegia. În primul meci, tricolorele lui Radu Voina s-au înclinat, conform "tradiției", în fața Rusiei, 31-33, iar sâmbătă, au fost învinse de naționala țării gazdă, scor 31-34 (18-15).
În ultimul joc, disputat ieri, împotriva Croației, Cristina Vărzaru și compania au înregistrat o victorie, 28-26, (11-13).
După turneul nordic, selecționata lui Voina va mai juca două amicale cu România B, pe 25 și 26 noiembrie, la Râmnicu Vâlcea, acelea urmând a fi ultimele teste înainte de plecarea la Campionatul Mondial, programată pentru data de 28 noiembrie.
La CM (China, luna decembrie), România face parte din Grupa C, alături de Norvegia, Ungaria, Japonia, Tunisia și Chile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Adio tradiție, e derby doar pe hârtie!
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Laurențiu Toma, golgeterul Ligii Campionilor
Pagina a fost generata in 0.6422 secunde